BEDANKT VOOR JE AANMELDİNG

Dit is Temp Team A.S.

Dit is
Temp Team A.S.

Temp Team is een klantcontactcentrum dat in 2017 in Kayseri is opgericht en werkt met moedertaalsprekers van het Nederlands. Ons team kan omschreven worden als een jong en dynamisch team bestaande uit verkopers, trainers en marketeers en tevens meerdere contactcenters.

Temp Team heeft mij in de afgelopen weken enorm veel geholpen, dat ik nu zelfstandig ruim 5 sales schrijf per dag! Hierbij wil ik graag het management bedanken voor hun hulp, want zonder hun.
Fatma
Verkoop specialist
In de eerste week dat ik begon met werken heb ik geen dag voorbij zien komen dat ik niet iets nieuws heb geleerd. Begeleiding staat hier hoog op de prioriteitenlijst en dat hebben ze zeker bewezen!
Hande
Callcenter agent

Wat onze medewerkers van ons vinden

Temp Team is een klantcontactcentrum dat in 2017 in Kayseri is opgericht en werkt met moedertaalsprekers van het Nederlands. Ons team kan omschreven worden als een jong en dynamisch team bestaande uit verkopers, trainers en marketeers en tevens een contactcenter.

Veelgestelde vragen

Antwoord: Ben jij een vooruitstrevend persoon en beschik je over sociale- en communicatieve vaardigheden? Houd je van gezelligheid en vind je het van groot belang om jezelf blijvend te kunnen ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen? Wil je verdienen naar het werk dat je levert en wil je voldoende tijd, energie en geld overhouden voor leuke activiteiten? Dan ben jij uitermate geschikt om bij ons te komen werken!

Antwoord: Bij ons heerst er een energiek en plezierige werksfeer en zowel de persoonlijke als zakelijk successen worden met elkaar gedeeld en gevierd. Daarnaast staat iedereen klaar om elkaar te helpen en je kan volledig jezelf zijn zonder te worden beoordeeld. Hierdoor kan je iedere dag weer met een goed gevoel aan een nieuwe werkdag beginnen.

Antwoord: Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt, waardoor wij je plaatsen in een functie die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Verder is er geen beter gevoel dan het blij maken van klanten met onze service. Na het behalen van indiv beloond voor de successen die je individueel of in teamverband hebt behaald.

Antwoord: Bij Temp Team zullen wij het salaris iedere 2 weken uitbetalen, dus je ontvangt 2 keer per maand je verdiensten. Wij werken niet met een uurtje-factuurtje systeem, maar je krijgt betaalt per iedere gesloten deal. Dit houdt in dat hoe meer klanten, des te meer je verdient. Dit zorgt ervoor dat je jouw salaris volledig in eigen hand hebt en jij bepaald zelf hoeveel je verdient.

Antwoord: Dit is een veelvoorkomende vraag en het antwoord daarop is vrij simpel! Het is voor iedereen mogelijk om veel te verdienen, als je maar bereid bent om veel en hard te werken.

Antwoord: Ja! Wij hebben een groot en veelzijdig aanbod aan diverse trainingen en opleidingen die jou helpen om jouw skills naar een hoger niveau te tillen.

nieuwe uitdaging?

Solliciteer via de formulier

Temp Team A.S

Juridisch

Afwijzing van aansprakelijkheid
Privacybeleid
Algemene arbeidsvoorwaarden
Klachten

Sosyal Medya