Over ons

Temp Team A.S.

Missie & Visie

Wij zijn op een missie om de beste Nederlandstalige werkgever te worden van heel Turkije in de callcenter branche

Hierom kiezen bedrijven
Temp Team A.S.

150 medewerkers

Internationaal actief

Leuke werkomgeving

Doorgroeimogelijkheden

Actieve agents per dag
0
Aantal klanten geholpen
0
Aantal gesprekken per dag
0

Ervaring en prestaties in nummers

Wij vinden het van groot belang dat partners en klanten tevreden zijn met onze services, waardoor wij ten alle tijden streven naar 100% tevredenheid. Onze specialisten zijn dan ook goed opgeleid om iedere taak professioneel en vakkundig te kunnen uitvoeren. Hierdoor kan je bij ons terecht voor alle verzoeken met betrekking tot klantenservice, klantenwerving en debiteurenadministratie, zodat wij altijd kunnen voldoen aan de wens van de klant/partner.  

Over ons

Ons Verhaal

Temp Team A.S. is opgericht in 2017 en is een zeer korte tijd uitgegroeid tot een groot en vooruitstrevend bedrijf. Het bedrijf bestaat inmiddels uit maar liefst 150 medewerkers welke verdeeld zijn over meerdere teams met specialisten op het gebied van sales adviseurs, klantenservice, klantenwerving en debiteurenadministratie. Met een door ontwikkelt en bewezen trackrecord op bovenstaande gebieden, kunnen wij jouw bedrijf ontzorgen van deze taken en processen.  

Tot op heden zijn wij actief in de landen Nederland, Zwitserland, België, Duitsland en Turkije, waardoor wij binnen no-time zijn gegroeid als zijnde internationale toppartner op het gebied van een uitmuntende klantbeleving. Met onze unieke visie ondersteunen en adviseren wij meerdere grote merken en bedrijven bij het realiseren van een optimale klantenservice. Onze diensten in combinatie met onze gepassioneerde medewerkers maken ons wereldwijd het gewenste visitekaartje voor jouw bedrijf. 

Veelgestelde vragen

Antwoord: Wij bieden verschillende diensten aan, namelijk het overnemen van de klantenservice en klantenwerving. Daarnaast beschikken wij ook over een team met ITspecialisten op het gebied van backend en frontend.

Antwoord: Ja. Ons team met specialisten is eveneens opgeleid voor het bieden van oplossingen met betrekking tot web3. Verder staan zij ook klaar voor het optimaliseren en verbeteren van websites, systemen en andere applicaties. 

Antwoord: Het bedrijf bestaat uit maar liefst 150 medewerkers welke verdeeld zijn over meerdere teams. Iedere medeweker heeft de nodige opleidingen en trainingen gevolgd, wat resulteert in een professionele en vakkundige werkhouding. Ook zorgt dit ervoor dat zij over meer dan voldoende expertise beschikken om iedere taak vlekkeloos uit te kunnen voeren. 

Antwoord: Als je kiest voor Tempo Team CC, dan kies je voor een duurzame en prettige samenwerking. Wij streven keer op keer naar een optimale samenwerking, waarbij professionaliteit, betrouwbaarheid en transparantie bovenaan staan. Hierdoor zullen wij zorgvulidig luisteren naar de wens van onze partners om deze vervolgens probleemloos te realiseren. 

Antwoord: Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door middel van telefoonnummer of e-mailadresHierna zullen wij direct een offerte opstellen en kunnen we na akkoord direct aan de slag. 

Antwoord: Bij ons heerst er een energiek en plezierige werksfeer en zowel de persoonlijke als zakelijk successen worden met elkaar gedeeld en gevierd. Daarnaast staat iedereen klaar om elkaar te helpen en je kan volledig jezelf zijn zonder te worden beoordeeld. Hierdoor kan je iedere dag weer met een goed gevoel aan een nieuwe werkdag beginnen.

Wil je meer weten?

Stel je vraag via de contact formulier hier onder en laat je contact gegevens achter. Wij zullen dan je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Temp Team A.S

Temp Team is een klantcontactcentrum dat in 2017 in Kayseri is opgericht en werkt met Nederlandstaligen

Juridisch

Afwijzing van aansprakelijkheid
Privacybeleid
Algemene voorwaarden
Klachten