Diensten

Temp Team A.S.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze services zijn zeer veelzijdig en wij limiteren ons dan ook niet tot een bepaalde industrie, waardoor wij de afgelopen tijd mooie samenwerkingen hebben opgebouwd.

Onze Diensten

Klantenwerving

Naast onze klantenservice is het bij ons ook mogelijk om de volledige klantenwerving uit te besteden, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Wij van Temp Team hebben een team met specialisten welke over de nodige communicatieve- en sociale vaardigheden beschikken, waardoor zij binnen no-time nieuwe klanten voor jouw bedrijf kunnen realiseren. Onze medewerkers zijn niet alleen goed opgeleid, maar ze beschikken tegelijkertijd over een uitmuntende klantbenadering. ​

Klantenservice

Heb je een bedrijf en zou je maar al te graag de klantenservice willen uitbesteden aan een professionele en vaardige partner? Bij Temp Team bieden wij deze mogelijkheid! Onze klantenservice medewerkers zijn goed opgeleid en hebben veel expertise op het gebied van klantbenadering. Dit resulteert in de perfecte uitkomst voor jouw bedrijf om een hogere klanttevredenheidsscore te behalen! ​

Debiteuren administratie

Ook beschikken wij over een team met specialisten op het gebied van backend en frontend software engineering. Bij “backend” moet je denken aan het ontwikkelingen en optimaliseren van de werking van een functionaliteit. De frontend is het zichtbare gedeelte, zijnde de gebruikersface van een app, website of systeem. Daarnaast kan je eveneens taken aan ons uitbesteden met betrekking tot web3, waardoor wij niet alleen vakkundig zijn, maar ook veelzijdig. ​

Hierom kiezen bedrijven
Temp Team

Veelzijdig en niet industrie gebonden

Vakkundig en goed opgeleid personeel

Professioneel en betrouwbaar

Een duurzame samenwerking

Over ons

Veelzijdig en niet industrie gebonden

Onze services zijn zeer veelzijdig en wij limiteren ons dan ook niet tot een bepaalde industrie, waardoor wij de afgelopen tijd mooie samenwerkingen hebben opgebouwd. Ons team bestaat uit maar liefst 150 medewerkers en wij als Temp Team hebben diverse campagnes uitgevoerd voor onder andere energieleveranciers, internetproviders, telecomproviders. Deze samenwerking variëren dan ook tussen grote en kleinere bedrijven waarbij in beide gevallen de klantenservice van groot belang is voor een uitstekende klantervaring/beoordeling

Dynamisch 

Vakkundig en opgeleid

Al onze medewerkers hebben de nodige trainingen en opleidingen doorlopen, waardoor zij niet alleen professionaliteit uitstralen, maar zij zullen tevens vakkundig te werk gaan. Verder heeft iedere persoon veel kennis van de markt waarin zij zullen opereren en nieuwe ontwikkelingen zullen direct worden doorgenomen, zodat zij keer op keer kwalitatief goed werk kunnen blijven leveren. De communicatieve vaardigheden in combinatie met de opleidingen zorgen ervoor dat wij van Temp Team de perfecte invulling zijn voor iedere taak op het gebied van klantenservice, klantenwerving en debiteuren administratie.

Over ons

Professioneel en betrouwbaar

Wij streven naar een duurzame samenwerking waarbij privacy en professionaliteit bovenaan staan. Hierdoor zorgen onze medewerkers er keer op keer voor dat zij bewust en nauwkeurig te werk gaan met betrekking tot NAW-gegevens. Dit wordt dan ook benadrukt tijdens onze diverse opleidingen en trainingen, zodat het opgeleid personeel altijd de gewenste kernwaardes uitdragen tijdens het klantcontact. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om deze taken zorgeloos te kunnen uitbesteden en wij kunnen dat garanderen!

Veelgestelde vragen

Antwoord: Wij bieden verschillende diensten aan, namelijk het overnemen van de klantenservice en klantenwerving. Daarnaast beschikken wij ook over een team met ITspecialisten op het gebied van backend en frontend.

Antwoord: Ja. Ons team met specialisten is eveneens opgeleid voor het bieden van oplossingen met betrekking tot web3. Verder staan zij ook klaar voor het optimaliseren en verbeteren van websites, systemen en andere applicaties. 

Antwoord: Het bedrijf bestaat uit maar liefst 150 medewerkers welke verdeeld zijn over meerdere teams. Iedere medeweker heeft de nodige opleidingen en trainingen gevolgd, wat resulteert in een professionele en vakkundige werkhouding. Ook zorgt dit ervoor dat zij over meer dan voldoende expertise beschikken om iedere taak vlekkeloos uit te kunnen voeren. 

Antwoord: Als je kiest voor Tempo Team CC, dan kies je voor een duurzame en prettige samenwerking. Wij streven keer op keer naar een optimale samenwerking, waarbij professionaliteit, betrouwbaarheid en transparantie bovenaan staan. Hierdoor zullen wij zorgvulidig luisteren naar de wens van onze partners om deze vervolgens probleemloos te realiseren. 

Antwoord: Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door middel van telefoonnummer of e-mailadresHierna zullen wij direct een offerte opstellen en kunnen we na akkoord direct aan de slag. 

Antwoord: Bij ons heerst er een energiek en plezierige werksfeer en zowel de persoonlijke als zakelijk successen worden met elkaar gedeeld en gevierd. Daarnaast staat iedereen klaar om elkaar te helpen en je kan volledig jezelf zijn zonder te worden beoordeeld. Hierdoor kan je iedere dag weer met een goed gevoel aan een nieuwe werkdag beginnen.

Wil je meer weten?

Stel je vraag via de contact formulier hier onder en laat je contact gegevens achter. Wij zullen dan je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

nieuwe uitdaging?

Solliciteer via de formulier

Temp Team A.S

Temp Team is een klantcontactcentrum dat in 2017 in Kayseri is opgericht en werkt met Nederlandstaligen

Juridisch

Afwijzing van aansprakelijkheid
Privacybeleid
Algemene voorwaarden
Klachten