Contact

Meer weten?

Contact

Wij vinden het van groot belang dat klanten en partners keer op keer tevreden zijn met onze service! Hierdoor staat onze klantenservice iedere dag voor je klaar om al jouw vragen en/of opmerkingen te beantwoorden. Heb je vragen en/of opmerkingen over vacatures, onze diensten of over partnerships? Neem dan contact met ons op en dan zullen wij jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Loop je tegen een probleem aan of ontvang je graag een offerte? Wij staan voor je klaar 

Werken bij ons betekend

Hoge verdiensten

Trips, borrels & diners

Leuke werkomgeving

Doorgroeimogelijkheden

Bel ons

0850 307 5654

mail ons

info@tempteamas.com

locatie

klik voor routebegeleiding

Veelgestelde vragen

Antwoord: Wij bieden verschillende diensten aan, namelijk het overnemen van de klantenservice en klantenwerving. Daarnaast beschikken wij ook over een team met ITspecialisten op het gebied van backend en frontend.

Antwoord: Ja. Ons team met specialisten is eveneens opgeleid voor het bieden van oplossingen met betrekking tot web3. Verder staan zij ook klaar voor het optimaliseren en verbeteren van websites, systemen en andere applicaties. 

Antwoord: Het bedrijf bestaat uit maar liefst 150 medewerkers welke verdeeld zijn over meerdere teams. Iedere medeweker heeft de nodige opleidingen en trainingen gevolgd, wat resulteert in een professionele en vakkundige werkhouding. Ook zorgt dit ervoor dat zij over meer dan voldoende expertise beschikken om iedere taak vlekkeloos uit te kunnen voeren. 

Antwoord: Als je kiest voor TempTeam, dan kies je voor een duurzame en prettige samenwerking. Wij streven keer op keer naar een optimale samenwerking, waarbij professionaliteit, betrouwbaarheid en transparantie bovenaan staan. Hierdoor zullen wij zorgvuldig luisteren naar de wens van onze partners om deze vervolgens probleemloos te realiseren. 

Antwoord: Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door middel van telefoonnummer of e-mailadresHierna zullen wij direct een offerte opstellen en kunnen we na akkoord direct aan de slag. 

Antwoord: Bij ons heerst er een energiek en plezierige werksfeer en zowel de persoonlijke als zakelijk successen worden met elkaar gedeeld en gevierd. Daarnaast staat iedereen klaar om elkaar te helpen en je kan volledig jezelf zijn zonder te worden beoordeeld. Hierdoor kan je iedere dag weer met een goed gevoel aan een nieuwe werkdag beginnen.

nieuwe uitdaging?

Solliciteer via de formulier

Temp Team A.S

Temp Team is een klantcontactcentrum dat in 2017 in Kayseri is opgericht en werkt met Nederlandstaligen

Juridisch

Afwijzing van aansprakelijkheid
Privacybeleid
Algemene voorwaarden
Klachten